Terapi for alle
Nadia Siddique, Familieterapeut

Om Nadia

Som terapeut er jeg opptatt av å møte mennesker med trygghet, varme og profesjonalitet, samt ha tro på at endring er mulig for alle. Jeg er oppatt av å møte deg der du er, på det som er viktig for deg.

Jeg har en bachelor i psykologi fra Queensland univertity of technology, master i familieterapi og systemisk praksis fra diakonhjemmet høgskole, og videreutdanning i klinisk hypnose fra norsk forening for klinisk evidensbasert hypnose. Jeg har arbeidet innen dette fagfeltet siden 2004, og har lang arbeidserfaring fra arbeid med både voksne, barn og ungdom. Jeg startet med å jobbe med barnegrupper, for så å gå videre til å jobbe med ungdom, og deretter med voksen psykisk helse. De siste ti årene har jeg jobbet med psykisk helse, selvutvikling og relasjonsarbeid / familiearbeid både individuelt, med par, familier og i foreldreveileding. Jeg er i tillegg sertifisert innen psykologisk førstehjelp for barn og ungdom, emosjonsfokusert familieterapi (EFFT) og circle of security (COS foreldreveildeningskurs). Jeg har holdt flere COS gruppekurs de siste årene. Jeg har også holdt på med meditasjon i mange år, og har god kjenneskap til mindfullness, pustens effekt på kropp og sinn, og det spirituelle aspektet av mennesket.

Som familieterapeut med psykologi i bunn er jeg opptatt av helhetsperspektivet; det å utforske både den indre verden med psyken, emosjonene, sjelen, og samtidig også jobbe med den ytre verden som handler mer om relasjoner, situasjoner, kropp, og samspill med verden. Tanken er at alt henger sammen, og at vi skaper vår egen verden. Ofte skapes den også av ubevisste grunntanker som styrer uten at vi er klar over det, eller uten at vi klarer å endre det, selv om vi ser mønstrene vi er fanget i. Klinisk hypnose kan være en fin måte å få utforsket underbevisstheten på, og få bearbeidet og endret de negative grunntankene som står i veien for det vi ønsker.

Jeg tilbyr individualterapi, par- / familieterapi og foreldreveiledning. Aktuelle temaer for veiledning kan være blant annet selvutvikling, bekymring, angst, søvn, samspill / relasjonelle vansker, stress, livskriser, selvbilde problematikk mm. Gjennom mitt arbeid med mennesker har jeg møtt på mange som er høysensitive, både barn og voksne, som kan ha litt andre behov. Jeg har i tillegg spesielt kjennskap til myalgisk encefalopati (ME), også kjent som kronisk utmattelsesyndrom. Jeg tilbyr også egenutvikling og prosessveiledning til terapeuter og psykologer.

Jeg ønsker deg velkommen til samtale.